Informatie over PB-Telecompany

PB-Telecompany is partner van het MKB op het gebied van communicatiesystemen. Wij geven advies over welke telecommunicatieapparatuur nu en in de toekomst het best bij uw onderneming passen. Met ruim 25 jaar ervaring in de wereld van telecommunicatie zijn wij in staat om de meest complexe communicatiesystemen op maat te installeren.

Overzicht van onze diensten omtrent communicatiesystemen

  • Adviseren
  • Installeren
  • Programmeren
  • In bedrijf stellen
  • Garantie op service

PB-Telecompany bedrijfsautoWij bieden een integrale service voor de aanleg van ISDN, ADSL, datanetwerken en telefooncentrales. Voor zowel traditionele systemen, uitbreidingen, als complexe maatwerkoplossingen bent u bij ons aan het goede adres. PB-Telecompany is tevens gespecialiseerd in het renoveren van patchkasten en netwerken.

PB-Telecompany onderscheidt zich verder door een klantgerichte aanpak waarbij kwaliteit en service voorop staan. Wij nemen de tijd om voor u een totaaloplossing te vinden waar u op kunt vertrouwen. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, kostenbeperking, en flexibiliteit van het communicatiesysteem, zodat uw bedrijf nu al klaar is voor de toekomst.

Wij horen het graag als u meer informatie wilt over de mogelijkheden om uw bedrijf communicatief sterker te maken. Neem contact met ons op voor een gratis gesprek of een vrijblijvende offerte.

Ontdek meer over onze producten. Of bekijk reeds door PB-Telecompany afgeronde projecten.


Certificaten behaald door PB-Telecompany

Panasonic

Certificaat Panasonic Panasonic certificaat 2006Panasonic certificaat 2003


Panasonic certificaat 500 2001Panasonic certificaat 1999Panasonic certificaat 1998

Tiptel

Tiptel certificaat 2009Tiptel certificaat 2007Tiptel certificaat 2004Tiptel certificaat 2001

Siemens

Certificaat Siemens 2001